Собственикът на Локомотив (София) Иван Василев представи новия генерален спонсор на клуба.

...
Собственикът на Локомотив (София) Иван Василев представи новия генерален спонсор на клуба.
Коментари Харесай

Локомотив (Сф) представи новия си спонсор

Собственикът на Локомотив (София) Иван Василев показа новия общоприет спонсор на клуба. Това е гръцката компания за залози Betano, която ще бъде сътрудник на столичните " железничари " в идващите 3 години.

На формалната конференция участваха още изпълнителният шеф на Локомотив Бойчо Величков, членът на борда на шефовете Веско Стоянов, капитанът Красимир Милошев, както и районният шеф на Betano България Цветин Йорданов.
" Искам да благодаря на тази компания за това, че избра да стане сътрудник на Локомотив (София). Надявам се, че ще успеем да изградим едно положително партньорство в бъдеще ", съобщи членът на борда на шефовете в Локомотив Бойчо Величков.

" Изключително съм щастлив, че имам достойнството да разглася партньорството ни с голям клуб като Локомотив, който има доста почитатели и обичаи. Kaizen Gaming неотдавна стъпи на българския пазар с марката си Betano. Началото поставихме през 2012 година в Гърция, където към този момент сме водачи на пазара. Партньорствoто ни с Локо (Сф) е най-новото. Имаме още със Спортинг, Порто, Бенфика, Атлетико Минейро, Стяуа. 

Ние се стремим да подркепяме спорта и сме решени да създадем това и в България. Поставяме началото с Локомотив (София). Договорът е за 3 години. Това е клуб със страхотна футболна история. Целите и полезностите ни като компания се припокриват с тези на клуба, каза регионалният шеф на Betano България Цветин Йорданов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР